+90 212 474 87 48
blog img

ebalta‘nın dolgulu ve dolgusuz hızlı döküm reçinelerin uluslararası bir güç olmuştur. Hızlı, doğru, çevre dostu, kullanımı kolay ve ekonomiktir.

ebalta SG 2000 ürün grubu, dolgu malzemesi ile karıştırılmamış, yüksek kaliteli, neredeyse kokusuz, çift bileşenli ve poliüretan bazlı kalıplama reçinelerinden oluşmaktadır. Dolgu malzemesi, bileşenler karıştırıldığında çalkalanmaktadır. Tek bir sertleştirici ile işlem gören farklı reçine bileşenleri mevcuttur. Türler, pota ömrü ve sertleşme süresi grup ürünler açısından farklılık göstermektedir.

SG 2000 S, pota ömrü – 1,5 – 2,5 dakika

SG 2000, pota ömrü – 2,5 – 3,5 dakika

SG 2000 L, pota ömrü – 7 – 8 dakika

Malzemelerin hızlı sertleşmesi, daha kısa kalıptan çıkarma süresi sonucunu doğurmaktadır. Çok ince bağlantı maddesi, yüksek bir dolgu malzemesi içeriğini etkilemektedir. Farklı dolgu malzemelerinin eklenişi, özellik ve dayanımı belirlemektedir.

Malzeme, kullanımdan önce dikkatli bir şekilde çalkalanmalıdır.

Dolgu malzemesi içeriği ve teslimat formu, farklı karışım tablolarında bulunmaktadır. Ürün, ham maddeler nedeniyle renk değişikliklerine uğrayabilmekte; ancak bu renk değişiklikleri ürünün kalite ve özelliklerini etkilememektedir.

Leave a Reply