+90 212 474 87 48
blog img

Kalıplama, modelleme, prototip ve az sayılı seri üretim teknolojileri için poliüretan ve epoksi bazlı mühendislik sistemlerinde çeyrek asrı dolduran tecrübemize, uzun yıllardır takip ettiğimiz “Eklemeli İmalat Endüstrisini” ekledik ve EPOKS3D markamıza hayat verdik.

Eklemeli imalat teknolojilerinin farklı endüstrilerdeki üretim süreçlerini kolaylaştırmaya başladığını izliyor, birçok uygulama yöntemini de tamamen değiştireceğine inanıyoruz.

Ülkemizde prototip, hızlı imalat ve 3D yazıcı teknolojilerini kullanan alanlarında öncü iş ortaklarımız ile görüşerek endüstri hakkında istişarelerde bulunduk. Bu veriler doğrultusunda birçok global hammadde üreticisi ile görüştük ve mühendislik sistemlerindeki portföyümüzü büyütmek için yeni sözleşmeler imzalama konusunda anlaşma sağladık.

Türkiye distribütörü olduğumuz yeni marka ve ürünleri çok yakında sizlerle buluşturacağız. EPOKS3D markamızı ve global iş ortaklarımızı daha yakından tanımak için LinkedIn sayfamızı takip edebilirsiniz. Bu yeni yolculuğumuzda yanımızda olan tüm müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve takipçilerimize teşekkür ederiz.